Een persoonlijk Tintje

Een persoonlijk Tintje

Ben je op zoek naar hoogwaardig speelgoed, spellen, cadeau's en feestartikelen voor jongens en meisjes tussen 2 en 12 jaar oud? Zoek niet verder! Bij PetiteMadame.be en PetitMonsieur.be hebben we alles wat je nodig hebt om de glimlach op het gezicht van kinderen te toveren. En bovenop bieden we een GRATIS inpakservice aan!


De troeven van Petite Madame | Petit Monsieur

Gespecialiseerd assortiment: Onze webshop is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes tussen 2 en 12 jaar oud. We begrijpen de unieke behoeften en interesses van deze leeftijdsgroep en bieden daarom een zorgvuldig samengesteld assortiment aan speelgoed, spellen, cadeau's en feestartikelen die hun verbeelding stimuleren en hun ontwikkeling bevorderen.

Kwaliteit staat voorop: Bij petitemadame.be en petitmonsieur.be streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. We werken samen met gerenommeerde merken en leveranciers om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Zo kunnen ouders met een gerust hart hun aankopen doen, wetende dat ze investeren in duurzaam en veilig speelgoed.

Betaalbaarheid: Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom hanteren we eerlijke prijzen voor al onze producten en bieden we regelmatig interessante kortingen en aanbiedingen aan. Op PetiteMadame.be en PetitMonsieur.be vind je altijd betaalbaar speelgoed en artikelen van topkwaliteit.


GRATIS Inpakservice - Een Persoonlijk Tintje!

Maak je cadeautjes extra speciaal met onze gratis inpakservice, waar we graag een persoonlijk tintje aan toevoegen! Bij het afrekenen kun je aangeven welk artikel je als cadeau wilt laten inpakken, en wij doen de rest - helemaal gratis!

Maar dat is nog niet alles. Geef ons ook de gelegenheid door, zoals verjaardag, Sinterklaas, Kerst, Communie-/Lentefeest, en wij zorgen voor een bijpassend papiertje en een feestelijke touch die perfect past bij de gelegenheid.

Wil je het cadeautje rechtstreeks naar de gelukkige laten sturen? Geen probleem! Voeg een kaartje toe uit onze selectie wenskaarten en noteer bij het afrekenen een persoonlijke boodschap in het tekstveld. Wij zullen het kaartje samen met je cadeautje(s) in het pakketje stoppen en rechtstreeks naar de ontvanger verzenden.

Voor kleine geschenkjes met een maximale afmeting van 30x20x3 cm, zoals juweeltjes, schmink, boekjes, bieden we de mogelijkheid om ze als brievenbuspakketje te versturen. Zo kan de ontvanger ze ontvangen zonder thuis te zijn - altijd leuk om bij thuiskomst een cadeautje in de brievenbus te vinden!

Ontdek onze diverse aanbod:

  • Seizoensgebonden
Terug naar blog