Mijn verhaal

Petite Madame | Petit Monsieur is ontstaan vanuit een passie voor kinderen en leuke (liefst duurzame) artikelen die hun leven kleur geven! 🌈

Ik ben eind 2022 begonnen met Petite Madame in bijberoep. De combinatie met een (deeltijdse) job en 3 kindjes is soms pittig maar ik ben gewoon heel graag bezig en ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar spulletjes die kinderen boeien, leuk en praktisch zijn of net dat tikkeltje anders.  

Begin 2024 heb ik het aanbod stilaan uitgebreid met artikelen die ook jongens aanspreken. We willen graag een assortiment aanbieden waar iedereen zijn gading vindt en kiezen er bewust voor om Petite Madame en Petit Monsieur te bundelen in 1 webshop. 

Het liefst werk ik samen met merken die gelokaliseerd zijn in België of de buurlanden. We ondersteunen graag lokale ondernemingen en zoeken leveranciers die inspanningen doen voor mens en milieu.
Verpakkingen en producten zijn bij voorkeur plastic vrij en recycleerbaar of vervaardigd uit gerecycleerde materialen. Voor onze planeet zorgen vinden we belangrijk dus we streven ernaar om onze producten ecologisch te verzenden en verpakkingsmateriaal te hergebruiken.

Heb je nog vragen of ken je een leuk merkje, laat het mij gerust weten!

Liefs,

Karolien

VOLG ONS 
 Instagram Petite Madame shoppetitemadameInstagram    Facebook Petite Madame shoppetitemadameFacebook